Без документи от ТЕЛК или лекарско становище са 40 от

...
Без документи от ТЕЛК или лекарско становище са 40 от
Коментари Харесай

Полицията: 40 нередовни от 150 избиратели има в подвижните с...

Без документи от ТЕЛК или лекарско мнение са 40 от 150-те гласоподаватели, декларирали да гласоподават на 2 октомври в четирите преносими секции в Минерални бани. Това заяви през днешния ден в Свиленград шефът на ОДМВР-Хасково старши комисар Атанас Ненков.

Полицията праща тези данни до прокуратурата и до РИК за взимане на мнение.

В пограничния град се организира интервенция против пазаруването и продаването на гласове за вота. Униформени и криминалисти ревизираха обекти в един от ромските квартали на пограничния град. „ Тука пари не дават, никой нищо не е предложил. Ходете да пишете за тежките произшествия, а не се занимавайте с нас “, развика се локален, неудовлетворен от медийното наличие.





„ През този месец при профилираните полицейски интервенции в Хасковска област за 24 часа са били арестувани четирима души по сигнали за търговия с гласове. Иззети са описи с имена, събрани са свидетелски показания. Те са от разнообразни обитаеми места, няма връзка сред тях. Общо подадените сигнали за търговия с гласове са 17. Извършени са над 820 беседи, измежду тях и с представители на престъпния контингент. Издадени са 46 предупредителни протокола, свързани с нарушавания на изборния закон “, добави старши комисар Ненков. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР