Без договор за управление, възстановеният от Конституционния съд управител на

...
Без договор за управление, възстановеният от Конституционния съд управител на
Коментари Харесай

Станимир Михайлов се върна на работа в НЗОК, но без договор

Без контракт за ръководство, възобновеният от Конституционния съд шеф на здравната каса, се върна на работа. Станимир Михайлов не може да бъде вписан в Търговския указател и на процедура към момента е без пълномощия.

Михайлов беше освободен от Народното събрание през април, само че нападна решението на депутатите. На 24 септември Конституционният съд реши, че предварителното преустановяване на мандата му е нелегално и го върна на поста. Миналата седмица Михайлов подаде заявление за подписване на контракт за ръководство с Надзорния съвет на касата. В петък надзорът се събра, само че не съумя да вземе решение.



" Справедливостта е възобновена.Тук съм, с цел да извърша решението на Конституционния съд. Ще се срещна също по този начин и в детайли със стенограмата на Народното събрания за НЗОК от петък, с цел да видя какви са техните доводи да няма решение за дописването на контракта.
Докато го няма този контракт, до каква степен вие ще може да работите действително?
Легитимността на подписа произтича от решението на Народното събрание, с което съм определен и по-късно, с цел да бъде законен пред трети страни би трябвало да бъде вписан в Агенцията по вписванията ", сподели шефът на НЗОК Станимир Михайлов.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР