Без да сме я търсили има голяма символика, че днес,

...
Без да сме я търсили има голяма символика, че днес,
Коментари Харесай

Вигенин: Искаме да убедим българските граждани, че могат да разчитат на опита, на силата, на смелостта и на честността на БСП



" Без да сме я търсили има огромна символика, че през днешния ден, навръх тази дата даваме символичния старт на нашата предизборна акция. Защото страната е болна, обществото ни е болно и някой би трябвало да се заеме с лекуването. Много шарлатани опитаха в последните години на гърба на хората, доста лъжемесии ще чуем и ще продължаваме да слушаме в идващите седмици, доста красиви слова ще се леят от малките екрани и радиата, а ние през днешния ден сме тук, с цел да приказваме истината. " Това съобщи ръководителят на Предизборния щаб и лидер на листите на " Българска социалистическа партия за България " в Пловдив и Ямбол - Кристиан Вигенин, по време на формалното разкриване на предизборната акция на левицата.
" Ние сме тук, с цел да посочим пътя напред, не да представяме себе си, а с цел да кажем, че поемаме отговорност за осъществяването на една ясна стратегия за първите 100 дни на ръководството след идните избори. Тук сме, с цел да предложим сигурност, обществена правдивост, стабилизация на страната, бързо икономическо възобновяване ", сподели още социалистът по време на встъпителната си тирада.
По думите му Българска социалистическа партия са тези, които дават рационалните решения и имат вяра, че по този начин ще завоюват доверието на българските жители: " Искаме да убедим българските жители, че могат да разчитат на опита, на силата, на смелостта и на честността на Българска социалистическа партия в идните сложни години ", сподели още той.
Кристиан Вигенин приключи своята тирада, заявявайки: " Минахме през доста борби в последните години за положителното на България и в тях ни водеше водачът на българските социалисти Корнелия Нинова. "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР