Без да се замисляш особено избери един от скъпоценните камъни,

...
Без да се замисляш особено избери един от скъпоценните камъни,
Коментари Харесай

Избери си камък и научи съдбата си

Без да се замисляш изключително избери един от скъпоценните камъни, да вземем за пример този който те притегля най-вече или пък този, който ти е обичан измежду тях. Изборът ти може да разкрие доста неща за ориста ти.

Е, избра ли към този момент?

1. Перла

Ако си си избрала перлата, това значи, че си изпълнена с достолепие и си горделив човек. Ти си мъдра, милостива и чистосърдечна. Характерът ти е спокоен и добър и постоянно мислиш преди да кажеш нещо. Перлата значи още, че си на прага на интервал на промяна в живота си.

2. Рубин

Рубинът приказва за буен човек, напрегнат и изпълнен с живот. Ти постоянно си нарушителя на спокойствието и знаеш по какъв начин да накараш нечия кръв да закипи. Пълна си с сила и в случай че се бориш за нещо, съперникът ти горчиво ще се разкайва, че ти се е опълчил.

3. Диамант

Този камък е изборът на същински мощните, решителни и горди хора. Ти зареждаш със силата си всички към себе си. Самият елмаз приказва за цялост и неотстъпчивост. Ти си безстрашна и дръзка. Съвсем скоро ще се появят нови завършения на пътя ти.

4. Син топаз

Привлечените от синия топаз са спокойни и невъзмутими, постоянно замислени и притежаващи умеенето да извличат приятност от тихите моменти в живота. Ако и ти си от тях, това значи още, че имаш мощна, утешителна сила и общуваш с близките безупречно. Тези качества ще ти бъдат доста потребни в живота.

5. Оливин

За теб е присъща любопитната природа и нормално излъчваш неподправена и заразителна наслада. Оливинът е ненапълно тайнствен и необичаен. Този камък може да се откри надълбоко в земните глъбини или в бродещите в космоса астероиди.

6. Аквамарин

Аквамаринът, както може би се досещаш, значи, че те притегля океанът и също така си състрадателна. С теб може да се беседва оживено, а също така си с доста рискован дух. Привлича те също и луната. Ако си била отегчена напоследък, не се пердах, мощно евентуално е напълно скоро да имаш ново вълнуващо прекарване.

7. Танзанит

Ти си доста сетивен, остроумен и буен човек, който има мощна аура, настояща като притегателна мощ за хората. Този камък постоянно се употребява от екстрасенсите при сеанси, тъй като е мощно обвързван с отвъдното. Ако точно той те е привлякъл, помни че е значимо да се доверяваш на инстинктите си. Те бъркат доста рядко.

8. Цитрин

Кипиш от сила, изобретателна си и си отворена към нови преживявания. Също по този начин по всяка възможност си топъл и благ човек. Цитринът въплъщава животът и свежестта. Привлечените от този камък нормално са хора, които ценят работата в екип. Ако избереш цитрина, то ти си положителният човек, който прокарва светлината през тъмните облаци.

9. Розов турмалин

Розовият турмалин е за нежните, чувствителни и състрадателни хора. Тези, които са склонни да си споделят всичко откровено и работят освежаващо за близките. Това въобще не значи, че се оставяш да те разиграват. Учените са открили, че през този камък минава електрически заряд при търкани или нагряване. По същия метод и ти реагираш остро, когато ти се качат на главата.

10. Аметист

Характерното за теб е, че си витална и разсъдлива. Излъчваш мощ и чест във всеки един аспект от живота си. Нищо не може да се изпречи на пътя ти. От теб ще стане един превъзходен родител, само че не забравяй и да се забавляваш от време на време.

Инфо: utroruse.com

 

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР