Без да се уповаваме на статистика, сме сигурни, че страшно

...
Без да се уповаваме на статистика, сме сигурни, че страшно
Коментари Харесай

Шантавите рисунки остават без оръжия

Без да се уповаваме на статистика, сме сигурни, че ужасно доста деца са израснали с филмчетата за Бъгс Бъни и Шантавите рисунки.
 Space Jam: A New Legacy, Леброн Джеймс и формалното заглавие на кино лентата
Какво разкри Леброн Джеймс за новите " Космически забивки "

Вече нямаме самообладание

Това просто си е класика и си признаваме, че и до през днешния ден ги гледаме, макар че от дълго време не сме деца. Много се зарадвахме, когато разбрахме, че около стартирането на HBO Max Шантавите рисунки ще заживеят нов живот с нови епизоди.

Не всичко обаче ще бъде същото. В изявление за The New York Times изпълнителният продуцент Питър Браунгард споделя, че оръжията ще бъдат отстранени.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от 995wycd (@995wycd) на Юни 10, 2020 в 11:32 PDT

Това значи, че Елмър Фъд , постоянно преследващият Бъгс Бъни ловджия, към този момент няма да може да разчита на пушката си. А Йосемити Сам пък ще бъде лишен от двата си револвера.

Лично на нас това не ни се нрави доста, само че кой ли ни пита. Хубавото е, че динамитите и всевъзможни други експлозиви ще продължат да бъдат употребявани.

Do you guys SERIOUSLY care whether or not Elmer Fudd has a gun in our shorts? You know how many gags we can do with guns? Fairly few. And the best were already done by the old guys. It's limiting. It was never about the gun, it was about Elmer's flawed, challenged masculinity.
— Michael Ruocco (@AGuyWhoDraws) June 7, 2020
Според Yahoo, много хора в обществените мрежи са изразили разочарованието си от това решение. Един от сценаристите на Шантавите рисунки Майкъл Руоко обаче пази решението оръжията да бъдат отстранени.
 Майкъл Джордан, Space Jam: A New Legacy и ще забележим ли Въздушния в новия филм за
Ще забележим ли Майкъл Джордан в новия " Космически забивки "

Това наподобява забавно

Според него съществуването на оръжия лимитира забавните и занимателни обстановки, в които героят може да бъде подложен. А тези, които въпреки всичко са си такива и с оръжия, към този момент са направени. Руоко счита, че забавното при Елмър Фъд да вземем за пример не е пушката му, а незадоволителната му неустрашимост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР