Без да пази каквато и да е тайна и да

...
Без да пази каквато и да е тайна и да
Коментари Харесай

Пикантни подробности за любовния живот на Габи от Ергенът! Оказа се сгодена за погребален агент

Без да пази каквато и да е загадка и да се тормози, че разкрива повече от развръзката на формата, една от участничките реши да признае, че е сгодена и то не за Виктор Стоянов. 

Преди дни се разкри, че Габриела има гадже, с което бе на екзотична отмора в Доминикана. Явно обаче това не е всичко. Оказа се, че устатата Габи се сгодява за повторно за един и същи мъж, откакто първият годежен пръстен захвърлила на кръговото в столичния квартал " Надежда ". 

Двамата имат десетки фотоси от топлото си премеждие, а след всеобщия хейт тя реши да разкрие, че мъжът от фотосите е годеникът й. Той се споделя Димо Шолин, а наш кореспондент научи доста пикантни неща за тяхната връзка. 

Оказа се, че били сгодени преди Коледа, само че след скандал Габи се ядосала и хвърлила скъпия пръстен на кръговото в квартал " Надежда ". После се сдобрили отново и отпрашили за Доминикана, където още веднъж й предложил. 

Димо Шолин има своя погребална организация, която процъфтява, изключително в тези ужасни времена, в които смъртността се повиши в пъти повече, написа Блиц. 

Явно Габриела в действителност не е стигнала до край на шоуто, откакто се хвали с нов мъж и годеж
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР