Без да излизате от дома си, с помощта на технологията

...
Без да излизате от дома си, с помощта на технологията
Коментари Харесай

До Египет и обратно без пари

Без да излизате от вкъщи си, благодарение на технологията VR или с 360-градусова гледка може да се насладите на едно от чудесата на света. Това е допустимо, с помощта на приложение за смарт телефон, какъвто всеки един от нас има.

За да употребявате опцията да " влезете ", въпреки и виртуално, навътре в гробницата на Нефертити, издигната през 13 в. преди н.е., а също по този начин и някои други исторически обекти в Египет, е належащо единствено да свалите съответното приложение.

За основаването му екипът на Experius е употребявал лазерно 3D-сканиране. Получените фотоси по-късно са наложени на карта, добавя profit.bg.
 

Накрая се е получила увлекателна туристическа обиколка, в хода на която потребителите може да надникнат в гробниците и да ги огледат от вътрешната страна.

Технологията за виртуална действителност все по-често се употребява за просветителни и развлекателни цели. Съвсем скоро няма да има потребност да ходите на място, с цел да откриете чудесата на света. Всичко това ще се случва от комфорта на дома.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР