Без да издава указ, руският президент Владимир Путин потвърди, че

...
Без да издава указ, руският президент Владимир Путин потвърди, че
Коментари Харесай

Путин спря мобилизацията. 72 хил. жертви!

Без да издава декрет, съветският президент Владимир Путин удостовери, че са прекъснати всички действия в границите на частичната готовност, свързани с приканване в армията на жители от запаса.

Анализатори показват, че това се постанова, тъй като от през днешния ден би трябвало да стартира есенния набор за съветската войска. Военните окръжия нямат потенциал за двете действия.

В същото време украинските управляващи предизвестиха жителите да се приготвят за дълготрайни спирания на електрозахранването поради съветските ракетни офанзиви.

Правим всичко допустимо да възстановим енерго и водоснабдяването, даде обещание украинският президент Володимир Зеленски.

Около 40 от 50 съветски крилати ракети са били прехванати от украинската противовъздушната защита. Останалите са поразили енергийни уреди в 10 украински области.

350 000 семейства са останали без ток в Киев, а 80 % от жителите на града нямат вода.

В обичайното си видеообръщение президентът съобщи, че всяка последваща съветска офанзива против цивилни цели в страната единствено прави интернационалния консенсус за отговорността на Русия по-лесен и по-близо.

Ще има отговор на бойното поле – досега общите загуби в персоналния състав на съветските окупатори е съвсем 72 000 души. Отговор ще има и в интернационалните връзки. Пълната интернационална изолираност на терористичната страна е единствено въпрос на време. Ще има отговор в региона на наказателната отговорност – всички, които са забъркани в съветския гнет, всички, които са го организирали, направили и оправдали, ще дават отговор за това пред интернационалния съд, съобщи Зеленски.

Вчера Международната организация за атомна сила е почнала ревизия на две места в Украйна за следствие на съветските изказвания, че Украйна се приготвя да употребява по този начин наречената „ мръсна бомба “. Разследването е по искане на Киев.

Източник: БНР
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР