Без да искам стана. Той беше на терасата, аз не

...
Без да искам стана. Той беше на терасата, аз не
Коментари Харесай

Жената, ударила мъжа си с тесла: Детето си играеше с нея и аз я хвърлих, неволно го уцелих

„ Без да желая стана. Той беше на терасата, аз не знаех, че там ", описа Радка Станчева, блъснала брачна половинка си с тесла при фамилен скандал. 

" Бебето ми играеше с този предмет, и аз го вземам и мятам на първия етаж на терасата, откакто знам, че никой не живее там. Даже не видях, той излезе на улицата, звънна на колата за спешна помощ, качи се на колата за спешна помощ. Аз останах при детето, той е добре, нищо му няма ", изяснява тя.

Съдът в Сливен я остави в ареста. Пострадалият е прегледан в болница и след това освободен, а дамата е упрекната за причиняване на лека телесна щета в изискванията на домашно принуждение.

34-годишната и брачна половинка й се познават от 20 години, само че от скоро са в брак. Имат две деца - на 17 и на 2 години. На 4 февруари по обед в дома им избухва следващият фамилен скандал пред очите на 2-годишното им дете.

„ Пострадалият е бил с познати на улицата пред дома, когато тя е излязла от тераса на горния етаж, почнала да му крещи и наскърбява. " сподели Катя Стаменова, представител на районната прокуратура в Сливен. По думите й той се качва при нея, с цел да не го излага пред приятелите и тогава тя взима тесла, с която потегля към него, отправяйки закани и закани.

" Мъжът съумял да се скрие в една от стаите на жилището, тя е блъскала с теслата по вратата, а по-късно се е качила на горния етаж. Той излязъл на терасата, с цел да каже на познатите си да потеглят, като в същото време обвинената е хвърлила теслата и му нанесла удар в главата ", изяснява Стаменова.

Първоначално дамата е арестувана за 24 часа. След искане на прокуратурата да остане под стража, съдът одобри най-тежката мярка - непрекъснат арест.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР