Без да иска, един от най-колоритните участници във „Фермата” Митко

...
Без да иска, един от най-колоритните участници във „Фермата” Митко
Коментари Харесай

Вижте как Митко издаде, че „Фермата” е свършила

Без да желае, един от най-колоритните участници във „ Фермата” Митко Калайджиев сподели, че предаването е завършило и той се любува на светския живот. Бизнесменът се пусна по какъв начин пее настоящ шлагер от личната си кола, облечен елегантно. Така един от най-сигурните финалисти сподели, че шоуто е завършило и снимано в частта си в стопанството. Предстои само финалът, който се излъчва онлайн, само че от студио.



Снимката е от стори в инстаграм профила на Венци Венц, дуетната половинка на Павел и можеше да бъде забелязано едвам за 24 часа. Само Hotnews.bg видя издънката на Митко, който сигурно ще бъде осъден от продуцентите. Засега той към момента е участник в телевизионното предаване, което през вчерашния ден напусна Бети след двубой с Веселка, която за първи път се изправя на арената. “Много съм горда, че се изправих против човек като теб!” сподели Веселка на Елизабет, откакто я разгроми с 8:3!



“Човек не би трябвало да не помни, кой е в действителност, и че не можеш да побеждаваш постоянно.” бяха думите на Веселка към Бети при започване на играта. А този път Веселка беше същински войник, даде всичко от себе си и съкруши Бети в този героичен женски елиминационен двубой.

фотография:инстаграм и фейсбук фермата
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР