Без да е необходимо да се слага и маха, това

...
Без да е необходимо да се слага и маха, това
Коментари Харесай

Перманентни бижута без закопчаване - колко издържат и как да ги носите?

Без да е належащо да се поставя и маха, това минималистично украшение с опция за персонализиране е проектирано да пасва съвършено на китката или врата ви, правейки всяка визия безупречна и изискана. Веднъж заварени, те остават върху кожата, с цел да прибавят нотка светлина и това ги прави още по-специални и интимни. Ето какво съставляват запоените бижута без клипси и хрумвания за носенето им.

Ако обичате минималистични бижута с опция за персонализиране, тогава не можете да пропуснете наклонността за запоени бижута. По долу ще ви запозанем с перманентните бижута без клипси, по какъв начин да ги персонализирате и още забавни обстоятелства. 

 
Какво съставляват минималистичните бижута без закопчаване? За разлика от класическите бижута, които можем да слагаме и смъкваме както си желаеме, това са аксесоари, които се запояват за китката или врата. Да, вярно сте разбрали! Няма закопчаване, няма карабинер или кука, която да държи гривната или колието: откакто изберете дизайна, който предпочитате, бижуто се персонализира за вас и се запоява непосредствено върху вас. Особеността е, че тези аксесоари без затваряне са на практика непрекъснати, тъкмо като татуировките, само че доста по-малко изискващи.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР