Без да бърза да се разведе със съпругата си Кристин,

...
Без да бърза да се разведе със съпругата си Кристин,
Коментари Харесай

Пади Макгинес се шегува за живота на срещите, докато снима ново шоу, докато Кристин се грижи за децата у дома

Без да бърза да се разведе със брачната половинка си Кристин, Пади Макгинес направи занимателна смешка за живота си на срещи в Instagram.

Въпреки че оповестиха раздялата си през 2022 година, малко след излъчването на документалния им филм Our Family and Autism, двойката поддържа мощна връзка, защото продължава да бъде родител на трите си деца, близнаците Пенелопе и Лео и щерка Фелисити.

Въпреки това, в последно време Кристин е оставена на произвола на ориста, защото Пади приготвя най-новия си ефирен план с автомобилния публицист Крис Харис. Двамата работят по поредност от три елементи за Би Би Си, проверяваща по какъв начин европейските ни съседи посрещат старостта и са отпътували за Швеция, преди да отлетят за Гърция и Швейцария.

В Instagram тази неделя, 19 май, Пади документира пътуването си до Швеция с изненадваща фотография, на която може да се види по какъв начин дърпа въже, завързано към ствола на дърво. Неомъжената телевизионна звезда реши да озаглави фрагмента с смешка за живота си на срещи, като на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР