Без да бъде използван много, нападателят Жуниор Брандао е на

...
Без да бъде използван много, нападателят Жуниор Брандао е на
Коментари Харесай

Иранци дават милиони за нападател на Лудогорец

Без да бъде употребен доста, нападателят Жуниор Брандао е на прага да напусне бразилския Гояс. Стрелецът, който играе чартърен в родната си страна от първенеца Лудогорец, не попадна в състава на тима си в последните мачове, защото интерес към него има от милионери от Иран. Изданието Futebolinterior не загатва кой е тъкмо азиатския клуб, само че излиза наяве, че нападателят е мощно желан от Иран.

24-годишният Брандао има 22 мача за Гояс и едвам два гола. Лудогорец закупи Жуниор Брандао през лятото на 2018-а година за 1,5 млн. евро от Атлетико Гоянензе, само че играчът записа единствено два мача за разградските „ орли”, като и двете срещи бяха в шампионата на Лига Европа.

През зимата пък от „ Лудогорец Арена” решиха, че е най-добре за играча да се върне в Бразилия, където подписа едногодишен наем с отбора на Гояс. Иначе изданието твърди, че персонално сътрудникът на футболиста е признал за интереса от Иран, а клубът е изискал да разбере по какъв начин тъкмо може да вземе футболиста.

По информация от бразилския клуб в последния мач, изгубен с 0:1 от Васко да Гама, Брандао не е бил в групата за мача, защото е участвал на раждането на дъщеричката си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР