Без БСП трудно ще се случи стабилно правителство. Тепърва ще

...
Без БСП трудно ще се случи стабилно правителство. Тепърва ще
Коментари Харесай

БСП вярва, че без тях правителство няма да има

Без Българска социалистическа партия мъчно ще се случи устойчиво държавно управление. Тепърва ще се прави разбор на резултатите, които не са приемливи. Партията е подготвена да поддържа съответни политики на новото държавно управление, въпреки и не безусловно, коментира Георги Свиленски пред Българска национална телевизия.

" Ще седнем да преговаряме. Безусловна поддръжка няма по какъв начин да се дава и не би трябвало да се дава. Ако бъдем поканени ще сложим условия –преизчисляване на пенсии, здравна промяна, връщане на държавността. Това е първото, което би трябвало да създадем ", съобщи Свиленски и добави, че неналичието на действителен спор в предизборната акция е сложила българския гласоподавател в обстановка да не може да направи своя избор, защото няма информация защо и по какъв начин да гласоподава. Това съгласно Българска социалистическа партия е довело до ниска изборна интензивност. 

Той акцентира, че ако Българска социалистическа партия не бъдат поканени  на договаряния за нов кабинет,  " през септември ще се наложи отново е се забележим на избори “. 

" Прекалено рано е за съществени разбори, това, което можем да посочим в този момент, е ниската изборна интензивност, която няма по какъв начин да не ни тормози. Трябва да се стигне до проблемите – за какво е толкоз ниска интензивността, за какво българският гласоподавател реши да накаже всички партии като не отиде да гласоподава. Дали тъй като 11-ти юли е време за отмора, или хората не желаят да вършат едно и също упражнение през два месеца по няколко пъти? “,  сподели още Свиленски. 

Той разяснява и вътрешнопартийни проблеми. „ Много наши „ приятели “ не работеха за Българска социалистическа партия нито в тази акция, нито в предходната. От това да не приказваме по медиите, с цел да не ставаме като тях, да не описваме какво са правили – това премълчаване, което се случи последните 1-2 години, в последна сметка дава резултат “.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР