Без БСП правителство няма да се състави. Няма как всички

...
Без БСП правителство няма да се състави. Няма как всички
Коментари Харесай

Румен Гечев: Без БСП правителство няма да има

Без Българска социалистическа партия държавно управление няма да се сформира. Няма по какъв начин всички претенции и политики в стратегиите на партиите да бъдат изпълнени. Това съобщи Румен Гечев, един от мощните хора в Българска социалистическа партия и министър на икономическото държавно управление от държавното управление на Жан Виденов.

Участието в държавното управление допускам ще е съгласно резултатите от парламентарния избор. Но в действителност не е толкоз значимо кое е министерството - значимо е държавното управление да организира обща политика, акцентира Гечев пред bTV.
Сандов не изключи " Демократична България " да няма министри
Възможно е „ Демократична България ” да не предложи министри, а да взе участие единствено като поддръжка на Народното събрание. На първо място...

Румен Гечев видя позитивни сигнали от " Продължаваме промяната " (ПП), като особено посочи демографската политика. Според него, от Политическа партия може би поддържат визията на социалистите лечебните заведения да не са търговски сдружения. Такава визия Българска социалистическа партия разви, само че не стана ясно какво ще се случи с поликлиниките, тъй като в случай че техният статут падне, виси със страшна мощ въпросът от кое място ще получават пари.

Не можем да превърнем в пленник идващия кабинет. Оттеглянето на която и да е партия от бъдещата коалиция значи предварителни избори, съгласно Гечев. Той засяга " Продължаваме промяната ", " Демократична България ", Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия.

" Шайката слезе от власт ", заключи Гечев след въпрос по какъв начин по този начин Българска социалистическа партия стана партия на смяната. Българска социалистическа партия станала такава, тъй като " изцяло естествено " била съпротива в Народното събрание на ГЕРБ.

По думите на Гечев, той няма да се кандидатира за ръководител на Българска социалистическа партия.
Българска социалистическа партия даде мандат на Нинова да договаря за кабинет - и дефинира датата за конгреса
Със 103 гласа " за " и 19 гласа " срещу " Националният съвет на Българска социалистическа партия даде мандат на Корнелия Нинова да договаря с Политическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ за съставян...

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР