Без болка в ставите, с помощта на тази рецепта Зелето е

...
Без болка в ставите, с помощта на тази рецепта
Зелето е
Коментари Харесай

Без болка в ставите: Бабина рецепта от най-обикновен продукт

Без болежка в ставите, благодарение на тази рецепта

Зелето е наличен зарзават за всеки.
Витаминният състав на този зарзават е необикновен. Помага в битката с редица болести и разстройства. Пред него и мехлемът е безпомощен. Нека времето се сменя 10 пъти дневно. Това не е ваш проблем.

Ако болките в ставите непрестанно припомнят за себе си, като не разрешават да работите обикновено, да спите и просто да живеете, а таблетките и мехлемите от дълго време не са ефикасни, тогава приложете зелев лист. Противниците на обичайна медицина могат да се опълчват, колкото желаят. Каква е изгодата, в случай че зелето работи?

Защо точно зелето?

Този елементарен зарзават е източник на аскорбинова, фолиева и пантотенова киселина, което значи, че оказва помощ да се отървете от възпалението. Съгласно препоръките на обичайна медицина, използвайте зелев лист, с цел да премахнете възпалението. Достатъчно е да поставите зелев лист единствено един път, с цел да премахнете признаците на заболяването или всяка вечер за един месец, с цел да я излекувате.

Лечение със зелеви листа
Зелевите листа оказват помощ да отстрани възпалението, да укрепите ставите, да отстраните болката и да се дезинфекцирате засегнатото място. Но не забравяйте, че в допълнение към външната приложимост на зелето, също би трябвало да бъде включено и в храната. Така че можете да предотвратите появяването на болести или да ускорите възобновяване.

Предимството му е освен в състава и бързия резултат, само че и в достъпността на продукта. Можете да го купите когато и да е на годината и лекуването ще е по-евтино от потреблението на таблетки и мехлеми.

4 метода за лекуване на възпалени стави
Всичко е извънредно просто.

Измийте лист. Направете няколко прореза. Загрейте го в микровълновата фурна. След това намажете с мед. Наложете компреса върху засегнатата област. Увийте го с парче найлон, фиксирайте с превръзка от горната страна и увийте с шал. Повтаряйте процедурата всяка вечер, оставяйки компреса цяла нощ.

Смесете една част мед, една част горчица и три елементи камфорово масло. Поставете получената маса върху зелевия лист. След това го прикрепете към ставата. Увийте го, както в горния образец и изчакайте 4 часа.

Изплакнете листа. Подсушете с забрадка. Нарежете го. Листът ще пусне малко сок. Приложете на възпалената става. Увийте, поставете превръзка и топъл шал.

Стрийте 2 таблетки аспирин. Смесете ги с 1 ч. л. мед. Нанесете сместа върху засегнатата става и покрийте със зелев лист. Увийте.

По време на лекуването ви съветваме да съблюдавате хигиената на кожата.

Много постоянно даже специалистите поучават потреблението на зеле, в случай че мазилата не са ефикасни и дейностите на някои таблетки не са задоволителни.

Правете компресите постоянно, след което няма да се постанова да страдате от болки в ставите, незабавно щом се трансформират метеорологичните условия.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР