Без бельо се разкарва фолкзвездата Камелия, узна HotArena. Самата тя

...
Без бельо се разкарва фолкзвездата Камелия, узна HotArena. Самата тя
Коментари Харесай

Камелия ходи без бельо по участия в дискотеките!

Без долни дрехи се разкарва фолкзвездата Камелия, разбра HotArena.

Самата тя без срам сподели по какъв начин се качва по стълбите в своята къща единствено по бяла рокличка и дълги ботуши над коляното.

Нейна другарка снима Камелия изпод, като фрагментът хваща всичко под полата й. Журито в шоуто „ Гласът на България “ вади на показ плътно дупе. Камелия явно няма долни дрехи под тоалета си или е със съпер тънки впити прашки. Тя е написала: „ Тоалетът е подготвен! Търся си звездичка… “, с което предизвика мъжките мечти, писа „ България Днес “.

Камелия продължава да бъде един от най-големите секссимволи в чалгата, въпреки че към този момент навърши 48 години. Родената в Чипровци певица в никакъв случай не е криела разкрепостения си темперамент. Всяко лято тя се пече на нудитски плажове чисто гола и демонстрира обилните си форми.

Въпреки тв изявите си русокоската се скъсва от участия напоследък. Тя бе в София незабавно след палавите фрагменти на задните й елементи, а още на идващия ден за Гергьовден отпътува за Пловдив. Там тя зарадва почитателите си с осъществяване на „ Една българска роза “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР