Без българско участие ще премине първият ден на “Ролан Гарос”.

...
Без българско участие ще премине първият ден на “Ролан Гарос”.
Коментари Харесай

Без българско участие в първия ден на Ролан Гарос

Без българско присъединяване ще премине първият ден на “Ролан Гарос”. Турнирът от “Големия шлем” стартира в неделя и уредниците обавиха програмата за на следващия ден. От нея излиза наяве, че двамата ни представители - Григор Димитров и Цветана Пиронкова, ще излязат на корта в понеделник или вторник. Димитров има за противник на старта французина Грегоар Барер, а достигналата до 1/4-финалите на US Open при завръщането си в професионалния тенис Цвети ще има сложната задача да се изправи против опитната германка Андреа Петкович. Пловдивчанката получи “уайлд кард” от уредниците на French Open след сензационните си изяви в Ню Йорк.

Утре на централния корт “Филип Шатрие” почитателите ще видят лидерката в схемата и шампионка за 2018 година Симона Халеп (Румъния). Тя ще мери сили с испанката Сара Сорибес Тормо. В може би най-интригуващия конфликт от програмата на първия ден пък Анди Мъри (Великобритания) ще се изправи против първенеца от 2015 година Стан Вавринка (Швейцария) в четвъртия и финален мач за деня на “Шатрие”.

В неделя присъединяване си в шампионата стартират още финалистката на US Open Виктория Азаренка, Винъс Уилямс и финалистът при мъжете на Откритото състезание на Съединени американски щати Александър Зверев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР