Бейзболистът с най-скъп договор в историята Джанкарло Стантън обяви, че

...
Бейзболистът с най-скъп договор в историята Джанкарло Стантън обяви, че
Коментари Харесай

Стантън: Готов съм за светлините на Ню Йорк

Бейзболистът с най-скъп контракт в историята Джанкарло Стантън разгласи, че е подготвен за предизвикването „ Ню Йорк Янкис”. 28-годишният аутфилдер, който през 2014 година подписа 13-годишно съглашение с Маями Марлинс на обща стойност $325 млн., тази зима напусна преструктурирания отбор от Флорида и мина в най-титулувания клуб от МЛБ.

" Знам, че хубавите моменти ще бъдат величани. Знам, че неприятните също ще бъдат подчертани. Феновете чакат доста. Аз също. Готов съм да застана под светлините на Ню Йорк ", показа Стантън, който през 2017 година бе определен за MVP в Националната лига, откакто удари водещите в Мейджър лийг 59 хоумръна и 132 RBI за " марлините ".

COVER STORY: Giancarlo Stanton wouldn’t let the Marlins strong-arm him. His patience made him a Yankee (by @BenReiter) https://t.co/29HgkE7pt1 pic.twitter.com/jEPk3EWDnN
— Sports Illustrated (@SInow) March 20, 2018
Слъгърът приказва пред медиите в пролетната база на " янките " в Тампа, Флорида, където отборът организира предсезонната си подготовка. " Раираните " от Бронкс откриват новото състезание на 29 март с посещение на Торонто Блу Джейс, а първото домакинство ще бъде на 2 април против различен противник в Източната дивизия на Американската лига – Тампа Бей Рейс.

" Ще бъде една забавна нова година за мен – съобщи Джанкарло. – Ще бъде вълнуващо да открием сезона и на двете места – и в Торонто, и в Ню Йорк. Бейзболът е №1. А Ню Йорк е особено място. Дори единствено да бъдеш в този град е друго чувство. Най-великият град на света. "

Giancarlo Stanton: It just makes sense for Aaron Judge and me to be friends. pic.twitter.com/5hKfV7pNAg
— YES Network (@YESNetwork) March 19, 2018
Стантън добави, че е наясно с идния фокус на вниманието върху него и с произлизащите от това нови отговорности.

" Всеки човек би трябвало да внимава какво прави, какво споделя или какво не споделя. Така би трябвало да бъде и на мен ми харесва – увери новата звезда на Янкис. – Готов съм и да оказа помощ на по-младите играчи, в случай че имат потребност от моя съвет. Всичко зависи от обстановката. Трябва да си подготвен да се оправиш с всичко. "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР