Бейтар (Йерусалим) снощи бе попилян от Ботев (Пловдив) и изпратен

...
Бейтар (Йерусалим) снощи бе попилян от Ботев (Пловдив) и изпратен
Коментари Харесай

Само в Sporta.bg! Бейтар стана за смях заради тоалетна хартия

Бейтар (Йерусалим) нощес бе попилян от Ботев (Пловдив) и изпратен към Израел унищожен. Пловдивчани разрушиха с 4:0 гостите във втория кръг на Лига Европа и накараха вирнатите им преди мача носове да клюмнат.

Специалният делегат на Sporta.bg в Бургас съобщи прелюбопитни случки от " Лазур ", тъй че инфото, което предоставихме на читателите ни бе най-актуално и разнообразно.

За след срещата оставихме дивите кавги, които гостите от Обетованата земя подвигнаха на домакините. За какво иде тирада...

Още с идването си за публична подготовка на " Лазур " - от лагера на Бейтар побъркаха чиновниците на китния стадион край морето. Те се разлютиха, тъй като в съблекалнята им имало " едвам 5 рула тоалетна хартия, вместо най-малко 10 ".

Другата серизона рекламация на йерусалимци бе да им бъде обезпечено варено кафе. На стадиона имаше всевъзможни типове кафе, само че тъкмо варено - не. Това отключи вълна от обиди от страна на израелците към ошашавените домакини.

Израелците имаха и куп други щения, които подхождат повече на рок звезди, а не на много несъвършен футболен отбор, какъвто гостите демонстрираха по време на срещата от Лига Европа.

Високомерното държание на Бейтар продължи и в деня на мача. Звездата Йоси Бенаюн на няколко пъти жестоко отхвърли да дава подписи и да се снима с почитатели, които бяха пристигнали в Бургас особено поради него.

Един от масажистите на Бейтар пък си разреши да счупи климатик на стадиона, след което съобщи, че машината е била развалена преди неговата интервенция.

Така или другояче, най-после израелците и техните над 1000 фена напуснаха " Лазур " разочаровани, а номерца към този момент ще могат да въртят единствено в родината си, тъй като евроучатсието им бе жестоко спряно от негостоприемния Ботев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР