БЕВЪРЛИ ХИЛС, Калифорния (AP) — В продължение на 13 поредни

...
БЕВЪРЛИ ХИЛС, Калифорния (AP) — В продължение на 13 поредни
Коментари Харесай

Canelo Álvarez обяснява защо промени решението си да се бие с мексикански противници, прие двубой с Munguía

БЕВЪРЛИ ХИЛС, Калифорния (AP) — В продължение на 13 следващи дуела в продължение на седем поредни години, Canelo Álvarez отхвърля да се бие с различен мексиканец. Най-голямата звезда в бокса сподели, че почита своята нация и нейните топ гении прекалено много, с цел да аргументи неуспехи на кариерите им.

Алварес промени решението си и роденият в Гуадалахара ще се качи на кръга на 4 май с Тихуана непобеден Jaime Munguía за последния си мач през уикенда в Cinco de Mayo.

Алварес разбра, че има различен метод да покаже уважението си към сътрудниците си мексикански бойци: той може понякога да им даде опция един път в живота да съборете го.

„ Да, споделих, че не желая да се удрям с мексикански бойци, ” сподели Алварес във вторник в хотел Beverly Hills. „ Но някой почитан като Munguía, някой, който е спечелил тази борба, това е нещо, което се веселя, че успяхме да се случи.... Това е огромен източник на горделивост за мен, тъй като Мексико е на всички места. Гордея се с Мунгуя, че съумя да стигне д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР