Бетонни бункери на север от Перник, отворени църкви и манастири,

...
Бетонни бункери на север от Перник, отворени църкви и манастири,
Коментари Харесай

Бащата на Сашко го търси по бункери, църкви и къщи с изглед към Перник

Бетонни бункери на север от Перник, отворени църкви и манастири, къщи по пътя за хижа “Славей ” с панорама към града, релси, спирки, изби.

За такива места питаше в понеделник в обществените мрежи Александър Цветанов, бащата на 12-годишния Сашко, който хиляди търсят към този момент 4 денонощия.
Той също търси сина си дружно с служители на реда, планински спасители и стотици други чиновници на институциите. Включително и по сигнали на ясновидци, които се свързват с него и околните му. Информация от екстрасенси се отработва и от полицията, сподели в понеделник шефът на Министерство на вътрешните работи в Перник Павел Млеканов. Над 40 са сигналите, на които проверяващите са реагирали, само че диря от детето няма. От прокуратурата, където се води досъдебно произвеждане за похищение, са безапелационни, че досега няма доказателства детето да е станало жертва на закононарушение.
Сашко изчезва от погледа на татко си в петък към 15,55 ч, когато били на разходка в планината Голо бърдо до Перник. Бащата бил в колата, синът му тръгнал напред.

Родителят се загледал в телефона си за минути, а през това време Сашко липсващ. Търсил го повече от час. Александър Цветанов се движи мъчно, тъй като страда от детска церебрална парализа. След като не разкрил Сашко, бащата се обадил на 112 в 17,05 ч.
Детето обичало да се разхожда към реки и езера, както множеството аутисти. Затова стартира търсенето му към водоемите в града през уикенда. В понеделник в издирването се включиха и водолази. Те претърсиха дъната на езерата в кв. “Калас ”, а по-късно и други към града. До късно в понеделник издирването бе без резултат.

Още в неделя се появи информация, че бащата е познал Сашко на клип. На него се вижда момче зад коли в града. Това обаче не е търсеното дете. Сниманото момче е по-високо, с черно яке, а не със сив суитшърт, и с очила. Всъщност бащата Александър е гледал записи от камера на магазин, който са му показвали в полицията, само че детайлности за това не се знаят. Подозрения към бащата се появиха още в първите часове на изгубването на Сашко, само че проверяващите нямат данни, че крие нещо. Разпитан е и е дал разумни пояснения. 

Мъжът е нотариус с адвокатска фирма в родния си Брезник. Майката на Сашко ги напуснала преди години, тъй като не можела да се грижи за двама инвалиди, научи “24 часа ”. Живее в чужбина с различен мъж. За Сашко са се грижили бащата и баба му. В понеделник студенти доброволци се събраха в центъра на Перник, с цел да набележат още направления за търсене на детето.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР