Бетонна отломка падна от моста на 4-и километър на Цариградско

...
Бетонна отломка падна от моста на 4-и километър на Цариградско
Коментари Харесай

Бетонна отломка падна върху кола на Цариградско шосе

Бетонна отломка падна от моста на 4-и километър на " Цариградско шосе " в столицата върху предния похлупак на кола, случаят е станал през вчерашния ден. Ежедневно оттова минават стотици коли, тъй като е един от най-натоварените булеварди в София. Като по знамение няма потърпевши хора, тъй като на мястото до водача не е имало пасажер.

Красимир Димитров от " Аварийна помощ и предварителна защита " към Столична община съобщи, че постоянно се вършат обходи на мостовете. Веднага след подадения сигнал те са разчистили и обезопасили мястото.

Днес строителни експерти ще обследват оборудването. Експертът по пътна сигурност Диана Русинова обаче счита, че е нужна система за предварителна защита да се избегнат такива произшествия.

" На този мост сме минавали, само че не сме забелязали очевидно да има някакви проблеми с този мост. Всички подмостови уреди на територията на София ги обикаляме, с цел да изключително при минусови температури да няма висулки, които да паднат върху колите и да нанесат вреди ", съобщи по Българска национална телевизия Красимир Димитров.

" Трябва да се създаде скица, тактика, с която по-често да се вършат обходи и по-спешно да се взимат ограничения, с цел да се избегнат сходни произшествия ", сподели още Диана Русинова.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР