Бетис записа нова грешна стъпка и загуби с 3:4 в

...
Бетис записа нова грешна стъпка и загуби с 3:4 в
Коментари Харесай

Селта надхитри Бетис в драматично футболно шоу със седем гола

Бетис записа нова неверна стъпка и загуби с 3:4 в семейството си против борещия се за оцеляване отбор на Селта.

Поражението остави " вердибланкос " на шесто място с 31 точки, до момента в който галисийци към този момент са единадесети с 23 точки, само че имат единствено 4 пункта повече от първия отбор в зоната на изпадащите - Кадис.
 Елче - Виляреал 3:1 в мач от Ла Лига
" Жълтата подводница " се разруши край река Виналопо в провинция Аликанте

Елче остава финален във краткотрайното класиране с 9 точки

Гостите първи поведоха в резултата посредством Йорген Странд Ларсен в 6-ата минута, само че по-късно позволиха поврат след головете на Хуанми в 10-ата минута и Серхио Каналес в 23-ата минута. Селта обаче се активизира и съумя да възвърне равенството с помощта на Габриел Вейга в 42-ата минута.

След почивката Габриел Вейга избухна с още едно попадение в 56-ата минута, а в 70-ата Дзоузеф Айду вкара за 2:4. Бетис опита да се върне в мача, само че стигна единствено до едно ново попадение посредством Набил Фекир от дузпа в 84-ата минута.

Заключителните минути предложиха изключителна драма, в която Бетис опита всичко, с цел да изравни, само че по този начин и не стигна до нов гол. Напрежението взе връх и в добавеното време основният арбитър Карлос Дел Серо Гранде на няколко пъти сподели жълт картон на футболисти от двата тима и даже изгони Луис Енрике. Заради тези ексцесии добавеното време продължи цели 13 минути.
 Атлетико (Мадрид) - Хетафе 1:1 в мач от Ла Лига
Атлетико (Мадрид) отново се издъни в несъответствуващ миг

Не съумя да надвие Хетафе у дома
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР