Бетис спечели срещу Виляреал с минималното 1:0 в мач от

...
Бетис спечели срещу Виляреал с минималното 1:0 в мач от
Коментари Харесай

Бетис с най-доброто си домакинско постижение от 1995-а преди двубоя с Лудогорец

Бетис завоюва против Виляреал с минималното 1:0 в мач от петия кръг в Примера дивисион и направи най-силна домакинска серия в клубната си история за първи път след 1995 година. " Зелено-белите " от Андалусия са с четири поредни победи пред лична аудитория без нито един позволен гол. Настоящата поредност от срещи стартира в края на предишния сезон и продължи при триумфа против " жълтата подводница " късно нощес. През 1995 година Бетис беше воден от треньора Лоренсо Сера Ферер. 
 Бетис вкара първия гол във вратата на Виляреал и нанесе първа загуба на Бетис вкара първия гол във вратата на Виляреал и нанесе първа загуба на " жълтата подводница "
" Победата пристигна много мъчно, само че е извънредно скъпа, тъй като Виляреал е много мощен тим. Доволен съм, че се представихме толкоз мощно против този съперник. Опитахме да играем с оптималната активност, с цел да притиснем противника, който умее да си подава чудесно топката. Нямаме потребност да променяме стила ни в отбрана ", съобщи актуалният старши треньор на севилци Мануел Пелегрини пред локалните медии. Носителят на националната купа за предишния сезон Бетис има 12 точки и се изкачи на трето място в шампионата на Испания. Следващият дуел на отбора на Пелегрини е против българския Лудогорец в групите на Лига Европа.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР