Бетис спечели с 1:0 гостуването си на Атлетик (Билбао) и

...
Бетис спечели с 1:0 гостуването си на Атлетик (Билбао) и
Коментари Харесай

Бетис удари Атлетик в битката за Европа

Бетис завоюва с 1:0 гостуването си на Атлетик (Билбао) и направи значима крачка към това да си обезпечи място в европейските клубни шампионати и през идващия сезон за сметка на противника си.

Единственото попадение в мача падна още в шестата минута, когато Уилян Жозе се разписа с удар от въздуха. Бранителите на Атлетик не съумяха да се оправят с един английски тъч в наказателното поле, топката доближи до Жозе и той с удар с десния крайник матира Унай Симон за 0:1.

Гостите можеха да удвоят задатъка си в 40-ата минута, само че Пол Акуоку уцели напречната греда с удар с глава.

Същата греда обаче избави Бетис в 69-ата минута след доста хубав удар на Ойхан Сансет.
 Наполи е новият първенец на Италия!
Дон Диего ликува на небето! Наполи още веднъж е първенец на Италия

Равенство против Удинезе донесе Скудетото на " партенопеите "

Малко преди края на мача баските останаха в понижен състав след недодялан фаул на бранителя Дани Вивиан, а в последните секунди домакините пропуснаха да изравнят, откакто Андер Ерера стреля в навън на празна врата.

С успеха Бетис събра 52 точки от 33 кръга и е на шесто място. Атлетик Билбао е седми с 47 точки, колкото има и осмият Жирона.

В различен мач от кръга Райо Валекано се наложи с 2:1 над Валядолид.

И трите гола в срещата паднаха след почивката. Раул де Томас даде задатък на мадридчани в 48-мата минута, а 10 преди края Серхио Камейо удвои. Валядолид стигна до почетно попадение посредством Серхио Леон в 84-тата минута, само че гостите нямаха сили за освен това.

В класирането Райо Валекано е на девето място с 46 точки, до момента в който Валядолид е на 16-о място с 35, единствено на точка над зоната на изпадащите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР