Бетис продължава впечатляващото си представяне в испанската Ла Лига през

...
Бетис продължава впечатляващото си представяне в испанската Ла Лига през
Коментари Харесай

Бетис продължава да лети след 4 гола в Каталуния

Бетис продължава впечатляващото си показване в испанската Ла Лига през този сезон. Този път в жертва на "лос вердибланкос " се трансформира Еспаньол.

Раул де Томас откри за "папагалчетата " в 14-ата минута, само че възпитаниците на Мануел Пелегрини осъществиха четири безответни попадения във вратата на Диего Лопес и затвърдиха третата си позиция.

Борха Иглесиас изравни от дузпа след половин час игра на "Хавиер Рохас ", а шест по-късно Гуидо Родригес донесе цялостния поврат за гостите.

След почивката картината на терена не се промени и "зелено-белите " продължиха своя напън. Иглесиас означи втория си гол в срещата единствено седем минути след началото на втората част. В 76-ата минута Уилиян Хосе означи и четвърти гол, с който подпечата успеха на андалусийския отбор.

Само няколко минути след четвъртото попадение на Бетис, голмайсторът за каталунците в срещата Де Томас си изкара два жълти картона в границите на три минути, което значеше, че домакините ще завършат срещата в понижен състав.(

Успехът на Бетис ги изпрати на четири точки пред четвъртия Атлетико, който на следващия ден приема Валенсия в Мадрид. "Вердибланкос " са с 37, до момента в който "дюшекчиите " са с 33. Еспаньол пък заема 11-ата позиция в таблицата, само че е единствено на пет точки от своя районен съпреник Барселона. "Блаугранас " са на шеста позиция с 32 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР