Бетис постигна победа с 2:0 в гостуването си на Реал

...
Бетис постигна победа с 2:0 в гостуването си на Реал
Коментари Харесай

Бетис наказа Реал Сосиедад с късни голове

Бетис реализира победа с 2:0 в гостуването си на Реал Сосиедад от 12-тия кръг на Ла Лига. Възпитаниците на Мануел Пелегрини още веднъж демонстрираха страхотната си успеваемост и стигнаха до триумфа с късни голове на Хуан Крус в 86-ата и Борха Иглесиас в 93-тата минута.

Реал Сосиедад има защо да съжалява. Баските преобладаваха в мача, само че по този начин и не съумяха да материализират превъзхордстово си и най-после бяха осъдени.

В 13-ата минута яростен шут на Карлос Фернандес се отби от гредата. След това Микел Мерино пропусна добра опция в 55-ата минута след центриране от корнер. Роберт Наваро също имаше отличен късмет в 62-рата минута, само че ударът му бе избавен от Руи Силва, а в 67-ата минута стражът на гостите отхвърли и Карлос Фернандес, който също стреля рисково.

И вместо домакините да открият резултата, в 86-ата минута се случи тъкмо противоположното. Алекс Морено проби по левия фланг и подаде към точката на дузпата за Хуан Крус, който от придвижване по земя прати кълбото в мрежата за 0:1.

Реал опита късен напън и в 91-вата минута Йон Аргойтия насочи рисков изстрел с глава, само че още веднъж вратарят Руи Силва бе непробиваем с следващото си ослепително избавяне.

Две минути по-късно гостите проведоха контраофанзива, Алекс Морено и прати топката наоколо до вратата, където Борха Иглесиас съумя да я засече от близко в мрежата за крайното 0:2.

Така Бетис си потегли с успеха от този мач и с актив от 23 точки изпревари днешния си противник и се изкачи до 4-тото място в класирането. Реал Сосиедад пък към този момент е 5-ти с 22 точки.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР