Бетис направи първата крачка към класирането си на финала за

...
Бетис направи първата крачка към класирането си на финала за
Коментари Харесай

Бетис обърна Райо и направи първата крачка към финала за Купата

Бетис направи първата крачка към класирането си на финала за Купата на Краля. Севилци съумяха да реализират победа с 2:1 като посетител на Райо Валекано в първия конфликт сред двата отбора и по този начин към този момент е любимец за продължение напред към конфликта за трофея.

Домакините на " Вайекас " първи откриха резултата още в 5-ата минута, когато Иван Балиу центрира отдясно и Алваро Гарсия с глава вкара за 1:0.

Бетис обаче възвърне равенството в 26-ата минута с гол на Борха Иглесиас. Той получи пред наказателното поле, финтира двама бранители и с мощен шут по земя вкара за 1:1.

Гостите съумяха да създадат и цялостен поврат. Това се случи в 68-ата минута, когато Кристиан Тейо подаде за Уилям Карвальо на границата на пеналта, той промуши топката през краката на противник и излезе самичък против вратаря, с цел да вкара за 1:2.

Така Бетис си потегли удовлетворен от това посещение и към този момент допира финала. Все отново има да се изиграе и реванш, който ще бъде на 3 март на " Бенито Вийямарин ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР