Бетис надви Валядолид като домакин с 2:1 в среща от

...
Бетис надви Валядолид като домакин с 2:1 в среща от
Коментари Харесай

Куп пропуски накараха Бетис да се мъчи до самия край

Бетис надделя Валядолид като хазаин с 2:1 в среща от 22-рия кръг на Ла Лига и си подсигурява мястото в топ 5 и след този кръг. Мачът на “Бенито Вийямарин ” даде на феновете голям брой положения и трите гола бяха малко на фона на показаното от двата отбора, което включваше общо четири греди.

Хуанми изведе “вердибланкос ” напред след единствено две минути игра, възползвайки се от извънредно подаване на Серхио Каналес.

В 8-ата Каналес нямаше шанс, тъй като съумя да пресече опита на вратаря Жорди Масип да изрита топката напред. От последвашия рикошет кълбото се изтърколи до гредата, само че по-късно не мина голлинията.

След мощното начало Бетис беше “хванат ” на контраофанзива в 30-ата минута и новият нападател на Валядолид Кайл Ларин беше прецизен за 1:1, реализирайки третия си гол в четири мача за тима.

В добавеното време на първата част съдията Антонио Матеус Лаос отсъди дузпа за Бетис, която беше оспорена от противника. Каналес я трансформира в попадение за 2:1.

И въпреки всичко Бетис продължи да води играта, само че пък в 64-ата Мончу от гостите удари греда от фал.

Малко по-късно - в 70-ата, страничният дирек избави гостите на два пъти в границите на секунди, само че се стигна и до случай с вратаря Жорди Масип. Бившият пазач на Барселона беше ударен от устремилия се към топката Айосе Перес, което докара до оказването на здравна помощ за няколко минути, последвано от промяна.

До края играчите на Мануел Пелегрини сътвориха още няколко положения, само че пък и техният вратар Клаудио Браво направи още едно чудесно избавяне, с което резервира трите точки.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР