Бети Уайт е любимата баба на Америка! Ветеранка в шоубизнеса,

...
Бети Уайт е любимата баба на Америка! Ветеранка в шоубизнеса,
Коментари Харесай

Edna вдъхновяваща жена на 97 - прелестната Бети Уайт!

Бети Уайт е обичаната баба на Америка!

Ветеранка в шоубизнеса, тя продължава да играе с триумф и над 90 като Елка Островски в ситкома „ Жега в Кливланд “. Родена е на 17 януари 1922 година, кариерата ѝ в малкия екран обгръща седем десетилетия, а е написала и няколко книги.

Възрастта не е значима. Важно е дали искаш да живееш пълноценно.

Не се опитвай да останеш постоянно млад. Просто отвори съзнанието си. Интересувай се от всичко. Има толкоз доста неща по света, които си коства да схванеш, че няма да ти стигне цялостен един живот да го направиш. Използвай всяка година. Учи. Живей!
 Маратонките, които безусловно Edna предлага Маратонките, които безусловно " превзеха " света
Най-възрастната актриса, номинирана за „ Еми “, тя има в актива си седем от тв статуетките, а за 60-годишния интервал 1951-2011 е номинирана към 20 пъти.

Как гледаш на живота си дефинира по какъв начин ще го живееш. Ако се научиш да не се приемаш прекомерно насериозно, в случай че си позволиш доза авто комизъм, ще ти е доста по-леко.

Смей се. Смей се на всичко. Най-вече на себе си.

Можеш да схванеш доста за един човек от метода, по който се отнася към животните.

 Weheartit

Популярна е и като водеща на тв игри (с „ Еми “ за Just Men!, 1983-84 г.), а през 2015-а Американската тв академия разгласи, че ѝ присъжда и почетната премия за повсеместен принос. Сред най-новите ѝ оценки е и „ Изборът на народа 2015 “ (People's Choice) за обичана тв икона.

Не се оплаквай. Не се превръщай в тези хленчещи персони, които вършат това по през целия ден. Нещо повече – избягвай ги!

Общувай с колкото се може повече забавни хора, разнообразни хора. Това е извънредно занимателно. И освежаващо.

 Weheartit

Опитвай се непрестанно да си заета с нещо. Аз самата обичам да го върша. Това поддържа жива силата в мен.

Всяка жена обича да получава похвали за външния си тип, за очите си, за фигурата си. Но комплиментите, които същинската жена цени най-вече, са тези за нея самата като персона.

 Weheartit

Няма доста изгода от съня. 4-5 часа са изцяло задоволително. Можеш да правиш толкоз по-интересни неща от това да лежиш в леглото със затворени очи и времето просто да се изнизва неусетно около теб.

Авторка е на осем книги, последната от които - If You Ask Me (And of Course You Won’t) - излезе през май 2011 година и ѝ донесе премията „ Грами “ за Най-добра аудио книга.

 Weheartit

Развива дейна активност и в отбрана на животните, а от 1974-та насам е в управата на неправителствената организация Greater Los Angeles Zoo Association (GLAZA), която поддържа зоопарка в Лос Анджелис.

Хората все се жалват: О, станах на 30!; О, станах на 40!; О, станах на 50! И какво от това? Просто направи най-хубавото, на което си кадърен, с това, което си научил. И се приготви да научиш още доста неща.

 Weheartit

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР