Бети Бросмер отдавна се смята за идеал за красота ,

...
Бети Бросмер отдавна се смята за идеал за красота ,
Коментари Харесай

Тя е единствената жена с идеални пропорции: жените й завиждаха, а мъжете копнееха за нея (Снимки):

Бети Бросмер от дълго време се счита за блян за хубост, а извивките на тялото й изумяват както мъжете, по този начин и дамите. При това не са плод на актуалната хирургия, а изцяло естествени.

 Бети Бросмер

Интересното е, че даже през днешния ден Бети наподобява необикновено добре макар възрастта си. Бодибилдингът, с който Бросмер се занимава интензивно отдавна, е „ отговорен “ за положителния й външен тип на 85-годишна възраст.

 жена с идеална фигура

Бети е родена в Америка през 1935 година

и стартира кариерата си на 13-годишна възраст. Красивото й лице е оповестено на корицата на известно списание, а фотографията заинтригува рекламните организации, които подписват контракт с тийнейджърката. Това съглашение се оказва отлично и за двете страни.

Скоро Бети става доста известна и организацията й плаща голяма сума пари за всяка фотография.

 хубавица от предишното

Когато порасва, младата жена има перфектни пропорции на тялото – 96-53-91. Тези изключителни ограничения се смятат за идеални.

Когато се омъжва за създателя на културизма Джо Уидър, Бросмер стартира да се занимава с културизъм. Тя разпространява мускулесто и крепко женско тяло и взе участие интензивно в културизма. Бети и брачният партньор й даже пишат книга за здравословния метод на живот и упражненията.

 Бети Бросмер

Говори се, че по-късно Бети насочва вниманието си към младия Арнолд Шварценегер, помагайки му да стане известен. Тя е обожавана от всички културисти по света и дълго време е една от най-известните дами културисти в света.

 Бети Бросмер с Арнолд

85-годишната Бети и през днешния ден наподобява фантастично с помощта на спорта, здравословното хранене и упражненията.

 Бети Бросмер на 85

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР