Bethesda стъпи леко накриво с последния Fallout, но компанията призна

...
Bethesda стъпи леко накриво с последния Fallout, но компанията призна
Коментари Харесай

Хауърд: Elder Scrolls 6 се създава, за да се играе поне десетилетие

Bethesda стъпи леко изкривено с последния Fallout, само че компанията призна своите неточности и дадоха обещание да създадат нужното, с цел да върнат доверието на общността на поредицата към себе си. И в случай че опитът им с „ онлайн Fallout “ си беше риск, то обявените Elder Scrolls 6 и Starfield са нещо дори повече от това. Отстрани наподобява по този начин като че ли компанията залага всичко или нищо в качеството си на разработчик (в издателския си бизнес Bethesda се оправят надалеч по-добре). И въпреки и да сме на години разстояние преди двете игри да излязат, то от студиото не един и два пъти към този момент приказват за тях. Направи го неотдавна и Тод Хауърд, шеф на Bethesda Game Studio.

По отношение на новия Elder Scrolls, Хауърд е изключително окуражен, споделяйки в диалог с IGN, че упоритостта на разработчика е играта да е заглавие, което да бъде играно от геймърите години наред – „ десетилетие най-малко “. Освен това, запитан за голямата дупка, която ще се отвори сред Skyrim и Elder Scrolls като разстояние във времето, Хауърд припомня, че в действителност на пазара се появи в това време игра от света на емблематичната поредност: Elder Scrolls Online на Zenimax.

„ Не е да не сме дали първокласен Elder Scrolls на хората “, споделя той, признавайки, че е наясно, че знае, че доста са хората, които бленуват за завръщане в лоното на Тамриел.

„ Те желаят избран вид прекарване, което е… ами, такова, каквото знаем, че може да им доставим. Разстоянието във времето сред двете игри очевидно ще е по-дълго. То към този момент е. От една страна считам, че е добре да ти липсват избрани неща. Мисля, че това кара хората да идват с един напълно пресен взор към нещата. И считам, че те по този начин или другояче ще видят играта и това, което сме имали поради и ще си обяснят по-добре тази дупка – в подтекста на технологията и това, което сме желали да им предоставим “, добавя Хауърд.

„ Едно от нещата, които прави това разстояние във времето е, че хората към момента играят Skyrim. Това към момента е една от най-добре продаващите се игри. Знам, че хората се майтапят с нея онлайн, само че това е една от най-добре продаващите се игри нa Switch. Всичко, което представяме на нейна основа се трансформира в шлагер. И я обичат, тя може да се играе съвсем безпределно – всички моддове и останалите неща. И приказваме за осем години след излизането ѝ. Това ни показва, че захващайки се с Elder Scrolls 6, става дума за игра, която би трябвало да проектираме по подобен метод, че хората да я играят най-малко десетилетие “, приключва Хауърд.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР