Bethesda и Tango Gameworks анонсираха вчера достъпността на безплатен пробен

...
Bethesda и Tango Gameworks анонсираха вчера достъпността на безплатен пробен
Коментари Харесай

Играйте безплатно първите глави на The Evil Within 2

Bethesda и Tango Gameworks анонсираха през вчерашния ден достъпността на безвъзмезден експериментален интервал, демо, което може към този момент да свалите, на The Evil Within 2. То е налично за лични компютри и конзоли и обгръща първите няколко глави на играта. Ако ви хареса това, което виждате в The Evil Within 2 и си закупите играта, ще може да продължите оттова, докъдето сте стигнали по време на акцията. Освен това, играта сега е понижена на половина в Steam.

Играта излезе тази есен и беше посрещната освен от хардкор хорър почитатели, само че и от медиите и геймърите по света. The Evil Within 2 получи голям брой положителни оценки и ревюта и самопризнание за работата на майстора на хорър заглавията Шинджи Миками.

„ The Evil Within 2 е едно доста по-различно от останалите хоръри прекарване – частично сървайвъл с отворен свят, частично психически хорър, една кървава еволюция на сървайвъл хорър жанра. Освен това, сходно на своите многоноги чудовища, това е игра, която надминава упованията. Обстановката, геймплеят и непрекъснатата промяна на ритъма ме кара да се сюрпризирам всяка минута от 20-те часа, които ми лиши, с цел да стигна края на историята. Заедно с това играта влиза в спор с предшественика си, като повече подсказва ужасите, в сравнение с да ви изправя лице в лице с тях, избирайки по-често един отворен дизайн пред безспирните гонитби по тесни коридори. Но в своето сърце, The Evil Within 2 си остава същински сървайвъл хорър, съвременна акомодация на преодолялата времето рецепта да имаш единствено една опция, само че двама побеснели врагове, втурнали се към теб “, написаха в ревюто към играта PCGamesN, скоро след излизането ѝ.

Ако инцидентно сте не запомнили PC условията за играта, може да ги видите тук:

МИНИМАЛНИ :
OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit versions)
CPU: Intel Core i5-2400 / AMD FX-8320 or better
8 GB RAM,
40GB free HDD space
GPU: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD 7970 3GB or better

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ :
OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit versions)
CPU: Intel Core i7-4770 / AMD Ryzen 5 1600X or better
16 GB RAM
40GB free HDD space
GPU: NVIDIA GTX 1060 6GB / AMD RX 480 8GB or better
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР