Betfair е един от най-прочутите онлайн букмейкъри в света. Компанията

...
Betfair е един от най-прочутите онлайн букмейкъри в света. Компанията
Коментари Харесай

Сайтът на Betfair отново ще приема залози от България

Betfair е един от най-прочутите онлайн букмейкъри в света. Компанията за спортни залози, която има букмейкър и спортна борса в своя уебсайт, имаше отлична известност в България.
В момента Бетфеър е без лиценз за нашата страна, заради което всички ние не можем да залагаме на борсата и в букмейкъра. Причината е, че Държавната комисия по
хазарта не възобнови лиценза на оператора за спортни залагания. Ние обаче сме сигурни, че уеб сайтът на Betfair още веднъж ще приема залози от България. Към днешна дата не можем да кажем по кое време тъкмо ще може да се залага в този букмейкър. Бетфеър е обаче измежду най-големите марки в хазартната промишленост, като едва ли ще остави нещата по този начин и няма да работи в България, където имаше десетки хиляди клиенти.

На следния уеб адрес betfair може да наблюдавате дали Бетфеър приема играчи от България. Влезте в букмейкъра и отворете формата за регистрация и ще разберете дали компанията се е завърнала в нашата страна, в случай че можете да се регистрирате от България. Нашите сътрудници са създали положително ревю на букмейкъра и може да се информирате за най-важните услуги на компанията.

Бетфеър сигурно има голям интерес да оперира още веднъж в България, защото доста хора залагаха в техния
букмейкър поради някои характерни пазари, които те предлагаха. Ние също имаме опит в букмейкъра и може да кажем, че коефициентите бяха много високи и разнообразието от залози също бе на равнище. Очакваме с неспокойствие Betfair още веднъж да приема регистрации от България и всеки състезател още веднъж да може да залага.

Освен това преимуществата на спортната борса на Бетфеър са големи. От обичаен
букмейкър, вие може да преминете към спортна борса, която е най-голямата в света. Ще намерите доста атрактивни пазари на високи коефициенти, основани от други играчи. На тези варианти вие може да залагате със „ ЗА “ и „ ПРОТИВ “. Ако сте нов в спортната борса, сигурно ще би трябвало да изчетете много, преди да започнете да вършиме залози. На първо място обаче би трябвало да изчакаме Бетфеър да получи лиценз от ДКХ и тогава ще са налични всичките им услуги за български играчи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР