Бетата на Fallout 76 приключи, но някои РС геймъри имат

...
Бетата на Fallout 76 приключи, но някои РС геймъри имат
Коментари Харесай

Бетата на Fallout 76 не може да се деинсталира от компютъра ви

Бетата на Fallout 76 завърши, само че някои районен съд геймъри имат проблем с премахването ѝ от компютрите си.
Независимо дали сте получили кода от другар или сте си купили играта, от време на време се получава по този начин, че чисто и просто не може да деинсталирате клиента от машината си. Фенове в Reddit и формалния конгрес на Bethesda всеобщо се оплакват от това, тъй че явно не става въпрос за изолиран случай.

При опит да премахнете бетата, Bethesda.net Launcher се появява със известие, че би трябвало да се логнете. Когато го извършите и получите „онлайн“ статус, опитът за деинсталация на Fallout 76 ще докара просто до систематичното известие “You do not have access to this game ”.

След това клиентът желае да се уверите, че сте се логнали с Bethesda.net акаунта, обвързван със закупуването на играта. Но колкото и да се вписвате назад в него, не може да извършите нищо.

Предполага се, че повода се крие в това, че сървърите на бетата към този момент са спрели и по тази причина не може да се логнете и да изтриете наличието. Ако сте уверени в това, което вършиме, може да изтриете Bethesda.net Launcher и файловете на Fallout 76 от програмната папка на Windows, само че не бихме ви посъветвали да го вършиме, в случай че не знаете какво тъкмо вършите. Засега не е ясно дали деинсталацията на бетата ще стане допустима, когато играта започва публично на 14 ноември и бетата се ъпдейтне до цялостната версия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР