BETANO става Регионален Европейски поддръжник, Regional Supporter for Europe“, на

...
BETANO става Регионален Европейски поддръжник, Regional Supporter for Europe“, на
Коментари Харесай

BETANO си партнира с FIFA за Световното първенство по футбол в Катар 2022

BETANO става Регионален Европейски покровител, „ Regional Supporter for Europe “, на ФИФА за Световното състезание по футбол в Катар 2022. С това компанията става първият бетинг оператор с такова партньорство. 

BETANO ще употребява партньорство си в ФИФА, с цел да ангажира и развълнува футболните ентусиасти по време на Световното състезание по футбол, което стартира на 20 ноември. 

Ръководителят на отдела за развиване на партньорствата на FIFA, Луис Родригес, показа: „ FIFA и BETANO си наподобяват по своя усет за потребление на технологии за възстановяване на преживяването на почитателите и ние сме разчувствани да забележим с по какъв начин ще бъдат ангажирани почитателите в района. В навечерието на Световното състезание по футбол това е вълнуващо събитие, защото прибавяме компания от нова за нас промишленост. “ 

По мотив известието, основният изпълнителен шеф и съосновател на Kaizen Gaming, Джордж Даскалакис добави: „ Горди сме да бъдем първият оператор за спортни залагания, който си партнира с FIFA на най-голямото футболно събитие в света. Това съдействие ще ни приближи една стъпка по-близо до милиони футболни почитатели. Нашата цел е да им предложим отговорно преживяване с най-високи стандарти, което ще усили ангажираността им със Световното състезание по футбол в Катар 2022 година "  

" За нас е чест да бъдем първият бетинг оператор, на който FIFA гласоподава доверие. Приемаме партньорството ни като следващо доказателство за вярната посока в която се развиваме, с изключителна отговорност към нашите консуматори. Продължаваме да прилагаме на най-високите стандарти при спортните
залози на многочислените футболни почитатели по целия свят " – сподели и Цветин Йорданов, районен шеф за България. 

BETANO, операторът за спортни
залагания на Kaizen Gaming, е един от най-бързо разрастващите се уредници на хазартни игри онлайн в света. Към момента марката развива активността си в 10 страни в Европа, Латинска Америка и Северна Америка. 

Компанията залага на вътрешно създадена технология, с цел да предложи първокласно и отговорно преживяване за спортни
залагания на милиони почитатели по целия свят. И тази година получи оценката “Оператор на годината за 2022 година ”, на влиятелните награди в промишлеността – EGR. 

Повече за Kaizen Gaming|BETANO 
Kaizen Gaming, компанията, която стои зад BETANO, е една от най-бързо разрастващите се гейминг компании в интернационален проект. С фокус върху технологиите и хората, ние се стремим непрестанно да подобряваме нашите артикули и услуги, с цел да предоставим най-хубавото и надеждно преживяване при онлайн игри на нашите клиенти по целия свят. 

Стартирахме BETANO, марката за онлайн спортни
залагания и игри, в 10 страни, както и управляваме марката Stoiximan в Гърция и Кипър. На нашите местоположения работят повече от 1500 чиновници. 

Kaizen Gaming е приет водач в световния пазар на спортни
залагания и казино игри, като получи 3 влиятелни награди EGR, в това число „ Мобилен оператор на годината “, „ Оператор на футболни залагания на годината “ и „ Оператор на годината за обслужване на клиенти “ ”. За повече информация Kaizen Gaming

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР