Betano е популярен международен букмейкър с отлична репутация сред бетинг

...
Betano е популярен международен букмейкър с отлична репутация сред бетинг
Коментари Харесай

Регистрация в Betano ви носи 300 лв. Бонус спорт и 30 лв. Free bet

Betano е известен интернационален букмейкър с отлична известност измежду бетинг аудиторията. От известно време той оперира и на българския пазар. Родните играчи споделят позитивни отзиви както във връзка с самия уебсайт, по този начин и на наличните в него оферти. Ако към момента не сте се възползвали от тях с бърза можете да го извършите незабавно, а и да грабнете страховит бонус. Става дума за начална спортна промоция с оптималната сума от 300 лв. и спомагателни 30 лв. под формата на free bet. Останете с нас, с цел да ви разкажем повече за тази специфична оферта от Бетано.

Какво съставлява първичния Betano Бонус за Спорт?

Тази промоция е типичен депозитна оферта, която върви със специфична екстра – безвъзмездни
залози. Тя съставлява 100% от първичната ви инвестиция в уеб страницата плюс спомагателни пари в кеш за бетинг интензивност в обичаната ви дисциплинираност или лига. Двете награди зависят директно от вашия първи депозит в платформата. За депозитната оферта можете да спечелите най-вече 300 лв.. Максималната парична премия за безвъзмездни залози е 30 лв. и се пресмята по следната скица:

10 лв. за депозит сред 10 и 49,99 лв;

20 лева за депозит сред 50 и 99,99 лв;

30 лева за депозит над 100 лева

Как да взема Първоначален Спортен Бонус от Бетано?

Като всеки различен начален
бонус, и този се дава единствено и само на новите играчи в Бетано. Освен да преминете сполучливо през процедурата по регистрация обаче, от вас се изисква и да извършите първия си депозит на уеб страницата. Според разпоредбите и изискванията на специфичната оферта, минималната квалифицираща сума за вашата инвестиция е 10 лв.. Именно откакто тя се отрази, а не откакто активирате новата си Бетано игрално сметка, ще отключите бонуса. Важно е да знаете, че безплатните залози са годни 7 дни след тяхното кредитиране по вашата сметка. 30 дни пък е срокът, в който би трябвало да отговорите на бонус разпоредбите за приплъзване. Съвсем в резюме те гласят следното:

Бонус сумата + тази на депозита би трябвало да бъде превъртяна 5 пъти в раздел Спорт;

За изискването за приплъзване на първичната промоция се одобряват и единични, и множествени
залози, само че и единствено и само в случай че са с минимална ставка от 1.50;

Не е разрешено осъществяването на изтегляне, преди да извършите условията за приплъзване на Betano първичен
бонус за Спорт.

Началната Бетано спортна оферта несъмнено е задоволително вълнуваща да притегли още български играчи в гръцката бетинг платформа. Все отново, нашият персонален съвет е да избирате своите нови
букмейкъри по-комплексно, а освен вземайки в поради техните промоции за регистрация.

Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg

 

*публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР