Betano е един от най-бързо развиващите се хазартни оператори в

...
Betano е един от най-бързо развиващите се хазартни оператори в
Коментари Харесай

Струва ли си да се регистрирате в Betano от България?

Betano е един от най-бързо разрастващите се хазартни оператори в Европа, който напоследък демонстрира интерес към пазарите с онлайн залози по целия свят. Компанията е относително млада - основана е през 2016 година в Австрия, като към този момент оперира в доста страни по света.

За България уеб сайтът има от напълно скоро лиценз и марката съумя да се впише чудесно в конкуренцията на останалите
букмейкъри, защото предлага безусловно всичко забавно за играчите, коефициентите му са доста положителни и дава разнообразни бонуси, а в случай че не вярвате на това, можете да се ориентирате, когато посетите. Регистрацията става доста елементарно. Имате късмет я извършите посредством свои профил във Фейсбук, Гугъл, Yahoo или LinkedIN. Ако предпочитате, въведете непосредствено имейла си. Това е и най-пълната регистрационна форма, която ще се наложи да попълните. За сметка на това обаче профилът Ви ще бъде основан с всички нужни данни и ще остане единствено да го верифицирате. Данните, които се желаят за регистрация в Бетано, са общоприети. Най-основно те включват трите имена, имейл и телефон, потребителско име, ключова дума, пол, рождена дата и други. Щом сте подготвени с регистрационната форма, ще се наложи да верифицирате номера и имейла си. Компанията ще изпрати четирицифрен код посредством SMS и петцифрен подобен по имейла ви. Само в случай че попълните и двете комбинации, ще съумеете да си извършите акаунт. Всичко става за секунди, без ненужно закъснение.

След като разполагате с профил, към този момент имате цялостен достъп до всички бетинг секции в уеб страницата. Разбира се, за задачата ще би трябвало да депозирате средства по сметката си. Веднага за "добре пристигнал " ще получите 100 % подарък в размера на сумата, която в началото сте вложили. Важно е да отбележим, че би трябвало да се запознаете детайлно с изискванията по тях, които може да са свързани с избран период или пък размер на коефициентите. Единственото, което ви остава, с цел да придобиете цялостен надзор над профила си, е да преминете през процеса по верификация. За задачата ще би трябвало да изпратите копие на персоналните си документи до Бетано. По този метод ще гарантирате своята еднаквост и ще може да теглите облагите си.

В случай, че предпочитате да играете през телефон или таблет, няма да срещнете компликации да се регистрирате през мобилната версия на Betano, в която са всички значими функционалности. Самата процедура не се отличава от процеса, през който ще минете, в случай че отваряте сметка в Betano през компютър или преносим компютър. Данните, които букмейкърът, ще изиска от вас, са същите.

Оттам нататък ще можете да играете в уебсайт, предлагащ извънредно огромен брой варианти. Те са показани в спортния бранш, в
казиното, виртуални и електронни спортове. Брандът разполага с отличен екип от хора, които обслужват клиентите, като с тях можете да се свържете по имейла, телефона или с чат онлайн. Има и отлична стратегия за предварителна защита от хазартна взаимозависимост. Сайтът е наличен на няколко езика, като има и отлични приложения за мобилни устройства.

Търсейки нов
букмейкър, в който да дезопирате средства, Betano сигурно би бил отличен избор за Вас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР