Betano е един от хазартните оператори, които сравнително наскоро навлязоха

...
Betano е един от хазартните оператори, които сравнително наскоро навлязоха
Коментари Харесай

Кои промо оферти и бонус от Betano са за напреднали

Betano е един от хазартните оператори, които относително неотдавна навлязоха на пазара у нас. Чуждестранният бранд обаче не крие упоритостта си да се наложи като един от водачите в сектора. И сега можете да откриете многообразие от, някои от които обаче са по-подходящи за напреднали консуматори. Нека им обърнем по-подобаващо внимание в идващите редове.

Оферти за напреднали в спортната секция на Betano

Спортните залози са един от главните акценти в платформата на Бетано. Там можем да открием голям брой спортове и пазари, които разрешават да изпробваме уменията си. Разбира се, има и бонуси, само че следва да имате поради, че не всички са подобаващи за начинаещи играчи.

Bet Builder е един от инструментите, които можем да използваме в Бетано. Тази функционалност ни разрешава сами да изградим един-единствен залог, планиран от разнообразни пазари. Например, можем да предвиждаме краен резултат, първи голмайстор в срещата и общо голове, правейки го в границите на един залог. Както се досещате, тук се изисква съществено майсторство, заради което bet builder-ът е подобаващ за по-напреднали.

Acca Бонус е различен инструмент при спортните залози на Бетано, при който получаваме все по-голямо начисление според от размера на съединения от нас батерия (права колонка). Иначе казано, колкото повече мачове сме добавили в своя батерия, толкоз по-голям спомагателен % ще ни се даде при възможна облага. Ако познаете 10 срещи, да вземем за пример, тогава облагата ви ще бъде увеличена с цели 50%.

2 гола задатък е друга същински забавна функционалност в платформата на Betano. Чрез нея можете да получите стремително споразумяване на своя залог, стига посоченият от вас тим да поведе с два гола разлика на своя противник. Ако това се случи, крайният излаз на дуела към този момент не е от голяма важност, даже и вашият тим да загуби мача след това.

2 сета задатък е бонус функционалност, която е предопределена за почитателите на тениса. Тя е сходна на предишно упоменатата 2 гола задатък. Тук вашият залог се урежда сега, в който определеният от вас тенисист поведе на противника си с два сета разлика. Ако смятате, че имате основни знания във връзка с тениса, този бонус може да ви бъде същински потребен.

3 гола преднина е различен специфичен бонус на Betano, ориентиран към феновете на спортните залози. И по-конкретно - на хокея. Тук залогът ви ще бъде организиран сега, в който вашият любимец поведе с три гола разлика на съперника си. Имайте поради, че функционалността важи за избрани хокейни лиги, заради което следва да ревизирате кои са те.

5 ръна преднина е бонус, ориентиран към почитателите на бейзбола - един от най-популярните американски спортове. Подобно на до момента упоменатите предложения, тук залогът ви ще бъде оценен като печеливш сега, в който тимът ви поведе с 5 ръна на противника си. Залозите за бейзбол не са толкоз известни у нас, само че въпреки всичко провокират интереса на значително хора.

Заключение

Можем да обобщим, че Betano се пробват да бъдат оптимално гъвкави, що се отнася до промо офертите, които оферират на потребителите си. Някои от тях са в действителност забавни и си заслужава да бъдат тествани. Все отново не забравяйте, че упоменатите от нас бонуси не са подобаващи за начинаещи играчи, защото изискват по-високо майсторство и знания. Не прибягвайте до тях, в случай че не сте сигурни, че към този момент сте достигнали съответното равнище.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР