Betano - брандът, който спечели “Оператор на годината в гейминг

...
Betano - брандът, който спечели “Оператор на годината в гейминг
Коментари Харесай

Българската супер звезда Александър Везенков е новият посланик на BETANO

Betano - марката, който завоюва “Оператор на годината ” в гейминг промишлеността, с горделивост оповестява, че баскетболната звезда Саша Везенков е най-новият дипломат на компанията в България. През 2022 година посредством анкета, извършена измежду спортните публицисти в страната, Везенков получи влиятелното самопризнание “Спортист на годината ”. Той се причислява към Kaizen Gaming, компанията майка на Betano дружно със суперзвездата на НБА Янис Адетокумбо.

Ключово събитие, част от блестящата кариера на национала Александър Везенков, е и премията за изпълнител №1 на Редовния сезон 2022/2023 в Евролигата. Като дипломат на Betano, Везенков щe затвърди позиционирането на марката, който непрестанно поддържа спорта във всички 14 страни, където оперира. Освен това, той ще споделя пристрастеността си към баскетбола и онлайн игрите, насърчавайки многочислената спортна аудитория да се забавлява на друго равнище и да играе отговорно.

„ Развълнуван съм да се причисля към екипа на Betano и да представям компания, която осъзнава значимостта на поддръжката за младите спортисти и гении в България “, сподели Везенков. И добави: „ За мен баскетболът е пристрастеност и предопределение и съм благополучен, че имам опцията да предам този възторг на почитатели в цялата страна. “

„ Горди сме да приветстваме Саша Везенков в фамилията на Kaizen. “, добави Цветин Йорданов, изпълнителен шеф на Betano България. „ Безспорно той е един от най-класните спортисти в нашата страна. заслужен образец за дисциплинираност, хъс и порив към развиване и победа. Именно тези негови качества, в композиция с полезностите на нашия бранд, вършат това партньорство толкоз обещаващо. Вярваме, че дружно ще предложим на нашите клиенти още по-вълнуващо преживяване и занапред ще осъществяваме редица сполучливи начинания. “

С присъединението на Саша Везенков към посланиците на Betano, компанията поддържа своя ангажимент да поддържа българския спорт, като част от своята политика за корпоративно обществена отговорност, както и да дава добавена стойност на своите консуматори.

Повече за Kaizen Gaming | BETANO

Kaizen Gaming, компанията майка на BETANO, е една от най-бързо разрастващите се интернационалните GameTech компании. С фокус върху технологиите и хората, ние се стремим непрестанно да подобряваме нашите артикули и услуги, с цел да предложим пълноценно и надеждно онлайн преживяване на нашите клиенти по целия свят. С екип от над 2000 експерти, предоставяме премиум свят за залози в 11 страни и управляваме марката Stoiximan в Гърция и Кипър.

Kaizen Gaming е притежател на голям брой интернационалните оценки в промишлеността. Като приет водач на световния пазар за спортни
залагания и казино игри, през 2022 компанията получи 4 влиятелни награди от EGR, в това число “Мобилен оператор на годината ” „ Оператор на годината “, „ Най-добър оператор за футболни залози на годината “ и „ Оператор на годината за Обслужване на клиенти “ ”.

Повече информация можете да намерите на нашия уебсайт -.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР