Бета програмата на Samsung включва и фирмената обвивката One UI

...
Бета програмата на Samsung включва и фирмената обвивката One UI
Коментари Харесай

Потребители на Galaxy S10 вече могат да изпробват Android 10

Бета програмата на Samsung включва и фирмената обвивката One UI 2.0

Най-нетърпеливите притежатели на Galaxy S10 ще могат да тестват Android 10 и новата обвивка One UI 2.0 (снимка: CCO Public Domain)

Samsung започва дълго чаканата бета стратегия за тестване на Android 10 и фирмената обвивка One UI 2.0 от консуматори на флагманските смарт телефони Galaxy S10, S10e и S10+, заяви SamMobile.

Към момента програмата е налична единствено в Южна Корея. Засега Samsung разрешава в нея да вземат участие 1000 души, само че от понеделник, 14 октомври, ще я отвори за нови консуматори.
още по тематиката
В Германия и Съединените щати регистрацията би трябвало да стартира също в понеделник. Веднага откакто програмата стане налична, в приложението Samsung Members на смарт телефона ще се появи тестовият банер на One UI 2.0.

В обвивката One UI 2.0 към този момент бе открит комутатор за честотата на възобновяване на екрана – 60/90Hz. Нито един от настоящите флагмани на Samsung обаче не поддържа 90Hz –  на такава периодичност могат да работят екраните на по-стари модели от серията Galaxy A, както и на идния Galaxy S11.

UI 2.0 не носи революционни промени в интерфейса, само че въпреки всичко в нея има много нововъведения. Тъй като обвивката се базира на Android 10, за потребителите става налична, да вземем за пример, нова навигация с жестове, в това число плъзгане в профил и изпод.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР