Bet365 е един от най-популярните букмейкъри в света. Този великобритански

...
Bet365 е един от най-популярните букмейкъри в света. Този великобритански
Коментари Харесай

С какво се отличава Bet365 регистрация от България?


Bet365 е един от най-популярните букмейкъри в света. Този великобритански оператор се наложи като един от водачите в бранша с онлайн спортните залози. От няколко години той е изцяло наличен и напълно лицензиран и на територията на България. Ето за какво родните играчи могат умерено да преминат през процедурата по и да се снабдят с акаунт в един от уеб страниците с най-обширна спортна стратегия. Някои от вас, изключително начинаещите в бранша обаче несъмнено се чудят дали откриването на сметка в този оператор е надеждна и безвредна. Имайте на поради, че този букмейкър има отлична известност в бранша. Можете да бъдете спокойни, че процеса по разкриване на игрална сметка в неговия уебсайт е лишена от каквито и да е опасности за вас. Освен това, той е еднакъв с процеса по регистрация от която и да е друга страна по света, стига в нея Bet365 да има лиценз да оперира легално.
Има ли някакви компликации в откриването на Bet365 акаунт от България?
Регистрацията в Bet365 от България е изцяло легална и позволена. Причината е, че достъпът до уеб страницата от нашата страна е изцяло свободен. Няма потребност да търсите различни (огледални) линкове или да употребявате VPN услуга. Нещо повече –букмейкърът разполага с лиценз от Национална агенция за приходите. Това значи, че работата му в страната е изцяло законна и вие няма от какво да се притеснявате, в това число и във връзка с предоставената от вас персонална и сензитивна финансова информация. Имайте на поради и, че Bet365 страницата разполага и с версия на български език. Благодарение на това преимущество играчите от страната ще могат да се оправят безпроблемно с процеса по регистрация. Тази процедура в действителност е доста лесна, в това число и  заради обстоятелството, че в нея от самото начало ще бъдете насочвани от специфични указания и обяснения.
Как да се записвам в Bet365 ?
Първо, влезте в уеб страницата на Bet365. Не е нужно да изписвате специфични неща, с цел да попаднете на българската версия на платформата. Достатъчно е даже да въведете и единствено името на марката. Натискайки върху първия линк, който ще видите в резултатите на търсачката, системата автоматизирано ще ви препрати към българската версия на платформата. В нейния горен десен ъгъл има бутон „ Нов клиент “ в жълто. Натиснете го, с цел да стартирате процедурата по разкриване на игрален акаунт. С кликването върху бутона ще се озовете на нова страница, озаглавена „ Създай сметка “. Както ще видите, по вашето IP, от което влизате в уеб страницата, Bet365 ще разбере какво е вашето настоящо местонахождение. Ето за какво някои от персоналните ви данни ще бъдат автоматизирано въведени – страна, телефонен код и други. За вас остава да попълните останалите празни полета с настоящата ви лична информация. Въвеждайте я правилно и вярно, тъй като по-късно ще би трябвало да я докажете по надлежния документален път, с цел да преминете сполучливо през верифицирането на игралната си сметка, а по този начин и да получите опция да теглите облагите си.
Кога става деен моя Bet365 акаунт?
С попълването на вашите персонални данни във формата за регистрация в Bet365 не завършва целия развой. След това е нужно да прочетете разпоредбите и изискванията за потребление на уеб страницата, а от там и да се съгласите с тях. Завършете процедурата, като потвърдите желанието ви за разкриване на акаунт, натискайки зеления бутон в дъното „ Включи се в Bet365 “. След това, отидете в пощата си, чийто адрес сте дали по време на регистрация. Там ще откриете специфичен линк, изпратен ви от оператора. Нужно е да го натиснете, с цел да активирате своя акаунт и с това да приключите публично процедурата по регистрация. От тук насетне вие към този момент сте пълновръстен член на Bet365 платформата за спортни
залози. За да си спестите време в бъдеще, можете да преминете и през процеса по идентификация, който ще ви отнеме не повече от половин час.
В случай че изпитате каквито и да е усложнения във връзка с регистрирането на акаунт в Bet365, можете да се свържете и с екипа по поддръжка на компанията. Той е разполагаем за българските играчи 24 часа в денонощието посредством следните канали: имейл известие, чат онлайн и телефонно позвъняване.
 
 
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР