Бестселърът Историята на Христо Стоичков тръгна на тур из Испания.

...
Бестселърът Историята на Христо Стоичков тръгна на тур из Испания.
Коментари Харесай

"Историята" на Стоичков тръгва из Испания

Бестселърът " Историята " на Христо Стоичков потегли на тур из Испания. Реално той се забави прекалено много поради пандемията от Ковид -19. Но както " затварянето на света " свърши, животът се върна и за футболните почитатели.

Запалянковци от фенклуб " Пеня Леонеса ФК Барселона " поканиха кавалера на " Златната топка " да показа своята автобиография в град Леон. Много от членовете са българи и е определена специфична дата - 9 септември, деня на първата купа в историята на ЦСКА. Камата още веднъж ще покаже на света " Историята " на испански, която е издадена то " Софтпрес " и е написана дружно с Владимир Памуков. В края на деня е планувана и галавечеря.

Преди това Стоичков ще е и ВИП-гост на международното състезание по таекуондо в България. Част от натоварената стратегия на най-известния българин по света е и посещаване за един ден от шампионата в " Арена Армеец ".

" Тази година в България ще е такуондо лято - сподели Стоичков в особено видео за събитието. - От 28 юли до 7 август в нашата столица ще се случи нещо именито. Две международни шампионати в една страна и година, освен това цели две седмици! Всички най-големи звезди в стпорта ще се съберат в София. Тръгвам и аз! Елате и вие в зала " Арена Армеец ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР