Бешикташ проявява интерес към халфа на Нюкасъл Джонджо Шелви. Информации

...
Бешикташ проявява интерес към халфа на Нюкасъл Джонджо Шелви. Информации
Коментари Харесай

Бешикташ се интересува от Джонджо Шелви

Бешикташ демонстрира интерес към халфа на Нюкасъл Джонджо Шелви. Информации в турската преса настояват, че грандът от Истанбул съществено обмисля да насочи оферта за този футболист през януари.

Шелви сега още се възвръща от травма в бедрото, която получи през лятото. 30-годишният футболист обаче е покрай завръщане в игра. А трансферният прозорец в Турция е отворен до 8 февруари, което дава в допълнение време на Бешикташ да реши дали да рискува с привличането на този състезател.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Шелви е един от любимците на почитателите на Нюкасъл. Той бе притеглен на " Сейнт Джеймсис Парк " през 2016 година от Ливърпул и бързо се трансформира в съществена фигура в състава на " свраките ". До момента той има 202 мача, 18 гола и 25 асистенции за клуба.

В Бешикташ виждат в негово лице съвършен заместител на Деле Али. Турският гранд прави всичко по силите си да се раздели с 26-годишния англичанин, който се оказа цялостен трансферен неуспех. Затова " черните орли " желаят да прекратят наема му и да го върнат на Евертън.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР