Бешикташ отказа предоставените от Байерн (Мюнхен) 3800 билета за фенове

...
Бешикташ отказа предоставените от Байерн (Мюнхен) 3800 билета за фенове
Коментари Харесай

Бешикташ се уплаши от феновете си

Бешикташ отхвърли предоставените от Байерн (Мюнхен) 3800 билета за почитатели на отбора за идния дуел сред двата отбора от 1/8-финалите в Шампионската лига през идната седмица на “Алианц Арена”. Турският клуб се притеснява, че ентусиастите няма да се държат съгласно разпоредбите и не желае да рискува да отнесе наказване поради тях. В тази връзка въпросните талони ще бъдат разпродадени измежду последователите на Байерн.

Това значи, че в Мюнхен Бешикташ ще бъде подкрепян единствено от такива свои почитатели, които съумеят да си купят билети на свободна продажба и надлежно ще са седнали измежду такива на домакините.

We are coming, @FCBayern!
THE VICTORY WILL BE OURS
Champion @Besiktas JK #UCL @ChampionsLeague #Beikta#ComeToBesiktas #Bayern #Muenchen @07RQuaresma @officialpepe @Ryanbabel @Oficialvlove @AlvaroNegredo9 #Talisca #Fabri @atibahutchinson @MedelPitbull @AdrianoCorreia6 pic.twitter.com/48hUTz18Qp
— Respect (@matrixbjk) February 17, 2018
Междувременно полицията в Регенсбург заяви, че последовател на Байерн е изгубил цели 127 билета за въпросната среща от ШЛ. Той допуска, че е пликът е изпаднал от облеклата му на паркинга край локален супермаркет. По-късно празният плик е бил открит в боклука. Най-вероятно ентусиастът е възнамерявал да продава талоните на “черна борса”.

Баварците одобряват Бешикташ във вторник от 21:45 ч.
Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 20 февруари  Байерн (Мюнхен) 21:45предстои  Бешикташ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР