Бешикташ и Порто завършиха 1:1 в мач от петия кръг

...
Бешикташ и Порто завършиха 1:1 в мач от петия кръг
Коментари Харесай

"Бешикташ" с исторически първи 1/8-финал в Шампионската лига пред погледа на Ердоган

" Бешикташ " и " Порто " приключиха 1:1 в мач от петия кръг на Шампионската лига. По този метод " черните орли " си подсигуряваха историческо първо присъединяване на 1/8-финалите в шампионата от седмия си опит. Турците към този момент не могат да бъдат изместени от първото място в групата. Отборът на " Порто " пък ще би трябвало да хвърли всички сили в последния си мач с " Монако ", в случай че желае да играе в Европа напролет.

Президентът на Турция Реджеп Ердоган изгледа от трибуните на " Водафон сцена " впечатляващото достижение на " Бешикташ ".

В 19-ата минута домакините бяха покрай разкриване на резултата, само че шутът на Райън Бабел бе отразен от вратаря на " Порто ".

Гостите първи стигнаха до гол в 29-ата минута. Рикардо откри по брилянтен метод в наказателното поле Фелипе, който прониза " черните орли " за 0:1.

Изоставането в резултата накара домакините да стартират по-често да поглеждат към португалската врата. В 33-ата минута Рикардо Куарешма опита изстрел, само че стражът на " Порто " мазета.

8 минути по-късно напъните на турския гранд дадоха резултат. Дженк Тосун подаде на Талиска и той от близко направи 1:1.

" Черните орли " продължиха да управляват повече топката и в 58-ата минута Бабел нацели гредата, а 62-ата Хосе Са избави майсторски нов удар на Куарешма.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР