Беше въпрос на време да чуем именно това от страна

...
Беше въпрос на време да чуем именно това от страна
Коментари Харесай

Google закрива Stadia

Беше въпрос на време да чуем точно това от страна на Гугъл: Stadia ще отиде в историята. А формалната дата за това е 18-ти януари.

Разкрита, Stadia е следващият упорит план на компанията, който бива зарязан. През тези години, Гугъл вложиха, използваха голям запас и гений и макар появяващите се на няколко пъти в офисите на Stadia, Гугъл по какъв начин всичко е наред. А беше като че ли ясно, че не е. Постепенно основни хора, компанията приключи концепцията си да основава свои видеоигри, които да предлага чрез платформата, а в това време, обещани при старта на Stadia характерности по този начин и не се показваха. Какво ли може да се е объркало?

Идеята за игра на видеоигри посредством облака в действително време или както мнозина я назовават „ Netflix за игри “ сигурно отговаряше на упоритостите на компания от ранга на Гугъл. Компанията разполага с инфраструктурата в лицето на Гугъл Cloud, с техническата експертиза и ресурса. Но поддръжката на една такава услуга идва на своята цена, което значи, че тя няма да е за всеки. Самите Гугъл не са гейм издател или студио със личен азбучник, което в допълнение натоварва финансово компанията и в последна сметка не звучи доста разумно Гугъл да продължаваше да пробва. Всъщност, генералният управител на Stadia Фил Харисън обобщава всичко това много малко в известието за закриването на платформата: „ Докато метода на Stadia за стрийм на игри към потребителите беше построен на мощна софтуерна основа, тя не притегли този интерес в потребителите, който ние чакахме, тъй че взехме сложното решение да стартираме закриването на стрийминг услугата “. Абонатите на Stadia ще могат да играят до закриването на сървърите на услугата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР