Беше тежко, но много добре обмислено решение да не си

...
Беше тежко, но много добре обмислено решение да не си
Коментари Харесай

Беше тежко решение да не си прекратя отпуска, обяви директорът на НАП

„ Беше тежко, само че доста добре премислено решение да не си приключа отпуската. Имах доста значима и извънредно виновна персонална причина за това. Човек би трябвало да е виновен освен в професионален, само че и в персонален проект ”. Това сподели извънредно пред bTV изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Галя Димитрова.
Припомняме, че след невижданата хакерска атака против системата на Приходната организация стана ясно, че тя е в заплатен отпуск и не го е прекратила.
„ Бях със своя екип във всеки един миг, въпреки и отдалечено. Заедно обсъждахме всички проблеми и взимахме решенията ”, разясни Димитрова. На въпрос дали счита да си подаде оставката, тя съобщи, че сега най-важното е да се преодолее рецесията.
„ Според мен най-отговорното и тежко решение е да поемеш отговорността в този миг и да приключиш с казуса по най-хубавия метод ”, сподели още шефът на Национална агенция за приходите. Тя разясни, че са провеждани проби във връзка с това дали системата устоя на поръчките за потреблението на електронните услуги. Такъв тест е предстоял напълно скоро за новите разпореждания за наредбата на касовите апарати.
Димитрова уточни, че ѝ предстоят срещи и едвам по-късно ще стане ясно дали чиновници на Национална агенция за приходите ще понесат отговорност, в случай че бъдат открити пропуски в работата им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР