Беше тежко, но много добре обмислено решение да не си

...
Беше тежко, но много добре обмислено решение да не си
Коментари Харесай

Шефът на НАП: Бях с екипа си дистанционно, най-важното е да се преодолее кризата

Беше тежко, само че доста добре премислено решение да не си приключа отпуска. Имах доста значима и извънредно виновна персонална причина за това. Човек би трябвало да е виновен освен в професионален, само че и в персонален проект, разяснява пред bTV изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Галя Димитрова.

След невижданата хакерска атака против системата на приходната организация стана ясно, че тя е в заплатен отпуск и не го приключи.



Бях със своя екип във всеки един миг, въпреки и отдалечено . Заедно обсъждахме всички проблеми и взимахме решенията, разясни Димитрова. На въпрос дали счита да си подаде оставката, тя съобщи, че сега най-важното е да се преодолее рецесията, а оставки се давали доста елементарно в сложен миг.

Според мен най-отговорното и тежко решение е да поемеш отговорността в този миг и да приключиш с казуса по най-хубавия метод, сподели още шефът на Национална агенция за приходите.

Тя разясни, че са провеждани проби във връзка с това дали системата устоя на поръчките за потреблението на електронните услуги. Такъв тест е предстоял напълно скоро за новите разпореждания за наредбата на касовите апарати.-->

Димитрова посочи, че й предстоят срещи и едвам по-късно ще стане ясно дали чиновници на Национална агенция за приходите ще понесат отговорност , в случай че бъдат открити пропуски в работата им.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР